Servei, atenció i qualitat

Un dels objectius principals d’ARBER SURGICAL, S.L. és oferir la millor atenció, servei i els productes de la millor qualitat als nostres clients.

 

Des del nostre punt de vista la qualitat és fonamental per determinar que els productes que distribuïm són eficaços i segurs per als pacients de les principals clíniques i hospitals del país.

 

ARBER SURGICAL, S.L. es divideix en diferents departaments per tal d’assegurar el millor tracte al client. En primer lloc, des del nostre departament administratiu és porten a terme les diferents tasques de comandes, facturació i cobraments. En segon lloc, des del departament logístic es preparen les comandes rebudes i es revisa el material que serà entregat al client i finalment des del departament comercial s’ofereix el servei d’atenció al client amb l’objectiu de resoldre qualsevol dubte que pugui haver sorgit una vegada els nostres repartidors han fet entrega del material.

 

La nostra empresa disposa de la seva pròpia flota de vehicles per fer les entregues de material de la forma més ràpida, eficient i eficaç possible.